Nowy e-fed
Pokój GM tutaj prosicie go o walki i itp . ...........
Jeff Hardy : Stone mam do Ciebie wielką prośbę .. Daj walce mojej i Kofiemu charakter troszkę ciekawszy jeśli wygram zostaję Championem Hardcore , No #1 Contender do głównego pasa federacji i Kofi zostaję moim niewolnikiem ? Dobrze ? A i jeszcze zmień typ walki na haha TLC Match co ty na to Kofi ? Masz jakieś żądania ?
Czesc Stevie.The Rock cie wita i tym samym dziekuje za namowienie by dolaczyc do federacjii to byl bardzo dobry pomysl zeby najlepszy wrestler swiata znalazl sie w najlepszej federacjii.OK The Rock nie przyszedl tu zeby ci tylko dziekowac the rock chce zeby Candyass Evan Boring czy jakos tak znał swoje miejsce,Rock chce zebys dodal tej walce jakis smaczek mianowice Rock dobrze czul by sie w jakies hardcorowej stypulacjii.A Rock by juz zapomnial The Rock chcial poprosic o swoj program w czasie gali a mianowicie Peoples Show.The Rock zapraszal by tam innych wrestlerow i sie z nich smial.Smieszne nie ??Ok Steve musze leciec widze ze cos ciekawego dzieje sie w szatni.
Nowy użytkownik
Witaj, chciałbym poprosic o walkę na gali! Mam nadzieje że dostane dośc warościowego przeciwnika!!