Nowy e-fed
Kofi przechodzi obok zdziwionego Randego !!
Randy elo yo yo co tam ?? Pamiętam jak cię rozwalełem w dawnej organizacji!!Dalej jesteś taką ciotą!!Wiesz ja walcze o główny pas organizaji a ty nawet o pas X-Treme cię nie chcą!
Oj Candyassy The Rock mysli ze jestescie smieszni.Poczawszy od Jambiego Ortona.The Great One uwaza ze jestes smieszny,najpierw chcesz zalozyc stajnie wraz z Kofim a pozniej skaczesz do Kofiego ktory jest od ciebie o niebo lepszy.The Rock nie dziwi sie ze The Miz nie chce byc z toba w TT,Miz jest madry i wie ze z falszywymi candyassami nie mozna sie zadawac.The Rock ma chyba tylko tyle do powiedzenia.[Idzie do swojej szatni]
Fachowiec
John Morrison idzie w strone sali gimnastycznej żeby potrenować.Z każdym przybija piątki.Ogląda się za siebie czy nikt nie patrzy i zaczyna tańczyć.
Po drodze na salę Edge'a zatrzymuje Kofi i mówi :
Co ty se myślisz że kim jesteś ,patrzysz na wszystkich pogrdliwie.Edge myślisz że jesteś lepszy od wszystkich ...moze od wszystkich prócz dwóch mnie i The Rock'a .Widać że ciężko ci samemu coś osiągnąć o wywyższasz się nad innymi.Kandyjczycy wszyscy są tacy w dawnej organizcji byli np.Y2J on to wogóle do dupy nie podobny ,a ty co myślisz że cwaniak.Ja jestem z Afryki lecz dużo osób myśli nadal że jestem Jamajczykiem.Twoje finshery są żałosne Spear jakiś głupi ...nawet nie wiem jak to nazwać.Jesteś żałosny!!