Nowy e-fed
Strony: 1
Administrator
Pokażcie nam swoje dzieła graficzene tym działem będzie się opiekował Peri nasz główny grafik!!
Peri jest sprawa. Bardzo cię proszę o sygnę z AJ Stylsem z napisem NxT.
Moderator
Postaram sie zrobic.Lecz jestem poczatkujacym grafikiem wiec niewiem czy mi cos z tego wyjdzie
Na szybko zrobilem z braku weny kilka rodzajow jak ci sie zadna nie spodoba to moge zrobic nowe i dluzej nad tym posiedziec.praca 1praca 2praca 2 v2praca 2 v3sory ze wrzucilem w nowym poscie
Peri świetne prace jak chciałbym cię prosić o Kofiego Kingston'a chceiałbym jak by się oczywiście dało na tle Smackdown. Z góry dzięki!!
moze nie masz takiego wyboru jak pawel ale prosze bardzo
wrzucam tu 3 prace.Gdyby ktos bylyby chetny to pisacjasiuzack ryderChris Jerichoa i jeszcze jedno.Jesli ktos interesuje sie grafika to prosze wrzucac tu swoje prace prosic o wykonanie ich itp.a tu nowe logo naszego e-feda
Nowy użytkownik
możesz zrobić z HBK'em i napis: Thank's for all HBK .Jak by się dało kolor niebieski tła
nie mam weny wiec prosze 1
Fachowiec
możesz zrobić mi Kane jak wykonuje różne akcje na inncyh poprostu ze 3 akcje jego na jedneym zdjeciu wielkosci gdzies jak moja sygnatura i z napisem Big Red Machine thx
JA chcialbym tlo napisane Rated R Superstar i Zdjecie Edga wykonujacego Speara
manyak i Edge.Prace postaram sei zrobic sorry ze nie odpisywalem,ale bylem w anglii i nie mialem czasu zajrzec na WCF ale juz sie biore
Uploaded with ImageShack.us